Marina Ferragut ofereix una xerrada sobre igualtat de gènere en l’esport en La Pobla

En col·laboració amb l'Ajuntament de La Pobla, l'Acadèmia de Ferran Pizcueta i l'Acadèmia de Marina Ferragut, el Club de Bàsquet de la localitat va organitzar aquest acte amb motiu del Dia Internacional de la Dona

El passat diumenge 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, el Pavelló d’Esports de la Pobla de Vallbona acollia una activitat organitzada pel club de bàsquet C.B. La Pobla en col·laboració amb l’Ajuntament, l’Acadèmia de Ferran Pizcueta i l’Acadèmia de Marina Ferragut.

A les 12:30, s’obrien les portes del poliesportiu per donar la benvinguda a totes aquelles persones que volgueren escoltar les paraules de Marina Ferragut.

El president de la junta directiva del Club de Bàsquet de La Pobla de Vallbona, Ruben Oliver, donava pas a la regidora d’Igualtat, Regina Llavata que agraïa l’organització d’aquest acte. Posteriorment, Ferran Pizcueta va parlar sobre el llenguatge en el món esportiu i va donar consells per a canviar-lo.

Finalment, l’exjugadora de la Selecció Espanyola de Bàsquet va parlar sobre la igualtat de gènere en l’esport. En un un primer moment, va oferir al públic un vídeo sobre les ‘Campeonas invisibles’.

Després, l’esportista va contar les seues vivències al món de l’esport. En paraules de la jugadora, encara “queda mucho camino por hacer y creo que estamos dando pasitos pero a día de hoy también tienen que seguir habiendo charlas de este tipo para que todos nos concienciemos sobre esta problemática”.

A més, Ferragut va remarcar que tenim “muchas desventajas con respecto al deporte en Estados Unidos o en Brasil y es algo de lo que tenemos que reflexionar”.

L’acollida va ser extraordinària i l’atenció máxima. Entre el públic es trobaven moltes xiquetes que estaren pendents de les paraules d’una referent del bàsquet femení com és Marina Ferragut.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Notícia anterior

La Pobla estrena dues noves pistes de patinatge

Següent notícia

“No hem participat a la cursa d’Arbres i Castells de la Mancomunitat perquè no llueix ni ens dona rèdit”