Curs escolar: ni aprovat general ni classes en estiu

El Ministeri d'Educació decideix que hi haja un aprovat general en tots els nivells educatius no universitaris

La Conselleria d’Educació ha assegurat en un comunicat que els mesos d’estiu mantindran el seu caràcter no lectiu i, per tant, no contempla que els centres impartisquen classes de repàs al juliol.

El conseller d’educació, Vicent Marzà, ha traslladat als mitjans de comunicació la decisió d’acabar el curs escolar 2019-2020 segons el calendari previst i ja establert, després d’haver mantingut una reunió amb el Govern i les Comunitats Autònomes de la Comferència Sectorial d’Educació.

A més, Marzà ha assenyalat que es realitzarà una “avaluació global perquè no es perjudique els alumnes”. També, des del ministeri que presideix Celaá s’ha afirmat que l’aprovat serà “la regla general sent la repetició de curs una excepció” en tots els cursos.

No obstant, la Conselleria d’Educació ha donat un pas més eliminant qualsevol possibilitat de l’obertura dels col·legis valencians aquest estiu durant el mes de juliol per tal d’impartir classes de suport.

Les universitats encara sense resposta

Les mesures anunciades pel Ministeri d’Educació s’apliquen a tots els nivells educatius no universitaris, és a dir, Primària, Secundària i Primer de Batxillerat.

Segons un comunicat de la Conselleria d’Educació, les Proves d’Accés a la Universitat per als alumnes de Segon de Batxillerat “tindran una major opcionalitat per tal de garantir que tot l’alumnat puga obtenir la màxima qualificació responent exclusivament a continguts treballats presencialment”.

No obstant, els estudiants universitats encara es troben sense resposta a un mes del final de curs. Sobre plataformes com Change.org, els sindicats d’estudiants han decidit arreplegar signatures per tal de proposar als rectorats l’aprovat general del curs.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Notícia anterior

Cuando el colegio Mas de Tous era un hotel de 3 estrellas

Següent notícia

La Pobla estudia instal·lar el segon institut en una parcel·la de 22.000 metres entre la Cooperativa i l’ermita