Raúl Antón visita La Pobla de Vallbona

L'humorista valencià oferirà en una sessió organitzada per la Regidoria de Joventut i que té com a objectiu oferir una nit amena per a la gent jove de la localitat.

“Petao, petao!” Aquesta frase que s’escolta pel carrer, els bars o al treball és el crit de guerra de Raúl Antón, el monologuista valencià que arrasa gràcies a les xarxes socials i als seus vídeos que tracten, en gran manera, dels costums valencians.

L’humorista valencià visitarà aquest diumenge 30 a les 22.30 La Pobla de Vallbona en una sessió organitzada per la Regidoria de Joventut i que té com a objectiu oferir una nit amena per a la gent jove de la localitat. Les entrades ja han sigut esgotades en tan sols cinc dies.

Los runners, la Ruta del Bakalao i Volver a la infancia són algunes de les seues frases mítiques que els seus fanàtics repeteixen junt amb el popular Hasta luego, Mari Carmen.

Antón ha tingut una llarga i variada carrera professional. Als seus inicis, va començar actuant en bars i pubs de tota la ciutat, fins que va arribar a YouTube amb els seus vídeos que ja tenen milions de visualitzacions.

La sessió estarà marcada pel coronavirus i les mesures de seguretat. Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament i la Llar Jove advoquen pel coneixement i la responsabilitat individual.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Notícia anterior

A la venta tres apartamentos de la Cens de la Pobla de Vallbona por un precio de entre 20.000 y 38.000 euros pese a la orden de ruina municipal inminente

Següent notícia

El pleno de la Pobla de Vallbona elige a Asunción Garcia Sania como nueva juez de paz de la localidad con los votos de Compromís, PSPV, Contigo, Cupo y Cs