‘Mascletà Poblana’, així és la iniciativa de la Junta Local Fallera per a celebrar el dia de Sant Josep

L’aplaçament de les Falles i el confinament al qual s’ha vist sotmesa la población a causa del Covid-19, més conegut com a Coronavirus, ha permés corroborar el gru d’ingeni dels valencians i fallers.

A l’igual que els nostres veïns d’Itàlia, aquests dies es pot veure infinitat de veïns als balcons compartint música i ajudant a suportar la situació d’aclaparament que pot arribar a generar veure’s ‘tancat a casa’.

A La Pobla, la Junta Local Fallera junt amb la Regidoria de Falles ha llançat la ‘Mascletà Poblana Des De Casa’, una iniciativa que se celebrarà el dijous 19 de març, dia de festa a València i a totes les localitats per ser Sant Josep així com el Dia del Pare, i que proposa que tots els poblanes i totes les poblanes isquen a les 14:00 hores als balcons amb un perol i una cullera per organitzar una mascletà al poble.

A més, proposen que els ciutadans es facen una foto o un vídeo i que els publiquen a les xarxes socials mencionant a la Junta Local Fallera i al Regidor de Falles, Jaime Ruix. També, animen a posar el hashtag #MascletàPoblanaDesDeCasa.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Notícia anterior

El coronavirus es carrega les Falles 2020

Següent notícia

El gobierno municipal aduce un “cambio de criterio técnico” de la Conselleria en la reducción del aforo del pabellón para los playbacks de las Fallas