La Pobla realitza proves de coronavirus als empleats públics

Les proves es duran a terme entre dimarts i dimecres a través de l'empresa Sermesa

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona està realitzant proves de la COVID-19 als treballadors públics que es troben més exposats al virus, i com ha avançat Telepobla.

El test es farà al voltant de setanta empleats que no realitzen teletreball i que fan la seua tasca de manera presencial.

La prova de coronavirus les faràn primer els policies locals que treballen esta setmana, protecció civil, els assistents a domicili dels Serveis Socials, conserges, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i aquelles persones que treballen de manera diària als edificis municipals.

Les proves es duran a terme entre dimarts i dimecres a través de l’empresa Sermesa, responsable de la salut dels treballadors, i serà un test ràpid, que consisteix en una anàlisi per tal de comprovar si s’han generat anticossos per haver superat la malaltia, si se té aciva o si, per contra, no s’ha estatven contacte amb el virus.

L’alcalde de La Pobla, Josep Vicent Garcia, ha assenyalat que les proves de COVID-19 no eren possibles fins aquest moment, quan l’empresa Sermesa ha rebut el material per fer-les. “L’objectiu de l’Ajuntament es que es poden fer a tots aquells empleats públics que es troben en primera línia de treball per a ajudar a contindre el virus i que les persones treballen amb seguretat”, ha afegit.

Font: Telepobla

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Notícia anterior

Consells per a les persones majors durant el coronavirus

Següent notícia

Preocupación en la Pobla de Vallbona por los 22 nuevos casos de Coronavirus detectados desde el final del confinamiento en mayo