El presentador i humorista valencià Eugeni Alemany / Font: Instagram @eugenialemany

Eugeni Alemany visita la Pobla de Vallbona en una sessió cultural

El còmic valencià estarà present al Lliurament de Premis Literaris Poeta Teodor Llorente i de Narrativa Curta Maria Roca

El pròxim divendres 25 de setembre, la Pobla rep un dels humoristes amb més prestigi i reconeixement en tot el País Valencià. Eugeni Alemany ha desenvolupat la seua carrera professional en diferents cadenes de televisió espanyoles, combinant als seus projectes la divulgació i l’entreteniment.

El còmic suecà assistirà al Lliurament dels Premis Literaris Poeta Teodor Llorente i dels Premis de Narrativa Curta Maria Roca. Seguidament, els poblans gaudiran de l’actuació d’Alemany a la coberta del Parc Municipal Benjamín March Civera a les 22.30 hores.

Alemany afirma que més que comunicar el que li agrada és “crear continguts”. Professionalment, l’humorista ha participat programes que van des de la cuina fins els llibres. I dins de cada gènere, el seu major objectiu, tal i com ell afirma és “trobar espai per a la creativitat”. I el seu canal per a manifestar eixa creativitat és, com no, la comèdia.

Bon dia! Este divendres 25/09 actue a la Pobla de Vallbona, dins el lliurament de premis literaris La Nit de les…

Posted by Eugeni Alemany on Wednesday, 23 September 2020

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Notícia anterior

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona reparteix 58.280 euros en subvencions per a activitats culturals, falleres, juvenils i musicals en l’Estat d’Alarma