El coronavirus es carrega les Falles 2020

El Govern Valencià ha decidit ajornar les Falles 2020 com a conseqüència de l’avanç del coronavirus COVID-19. La decisió s’ha produït després d’una llarga jornada de valoracions i anàlisi realitzats per part del Govern autonòmic en contacte amb el Ministeri de Sanitat.

El regidor de mobilitat, falles i joventut de La Pobla, Jaime Ruix, publicava en el seu compte de Twitter un comunicat després d’haver rebut un missatge des del Ministeri de Ciencia i Innovació i de la Generalitat Valenciana.

Ruix ha fet públic el comunicat oficial de la Generalitat sobre la situació de les falles i les convenients mesures preventives davant la crisi del Coronavirus.

El regidor ha convocat una reunió extraordinària amb els presidents de les Falles de La Pobla i els delegats de Junta Local Fallera per a analitzar la situació.

En paraules de Ruix, el missatge suposa una “dura noticia per a tots els fallers, Presidents, Falleres Majors i components de les Juntes de les falles pel treball que s’ha realizar i per la planificació per a març”. Ha afegit que “esta mesura s’ha pres per raons de seguretat”.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Notícia anterior

GALERIA | Busca't a les fotos del Tren Faller 2020

Següent notícia

'Mascletà Poblana', així és la iniciativa de la Junta Local Fallera per a celebrar el dia de Sant Josep

Últimes entrades