Coronavirus a la Pobla de Vallbona: 33 contagiats i 1 mort causats per la pandèmia

Bétera resulta el més castigat de la comarca amb 127 contagiats i 15 morts

La Conselleria de Sanitat Universal ha donat a conèixer hui dijous les xifres exactes sobre les conseqüències que ha suposat el Covid-19 a totes les comarques valencianes, entre les quals hi ha el Camp de Túria. Un total de 357 persones contagiades i 32 morts com a conseqüències d’esta malaltia són el resultat exacte a la comarca. 

Des d’un principi de la pandèmia se n’havia parlat molt sobre la conveniència de donar a conèixer les estadístiques exactes sobre els afectats pel Coronavirus. Tanmateix, no ha estat fins avui que la Generalitat ha fet públiques les dades municipi per municipi on aquells nucli més poblats són, alhora i com és natural, els més castigats. 

A la Pobla de Vallbona, el municipi més poblat del Camp de Túria, s’hi ha registrat un total de 33 contagiats pel coronavirus, 1 altre contagi els darrers catorze dies i un total d’un mort. D’entre els quatre més poblats de la comarca, es tracta de la segona localitat on hi ha hagut més contagiats però, no obstant, hi ha hagut menys morts. 

Bétera, sens dubte, és el gran damnificat de la comarca amb 127 contagiats als dos mesos que hi ha hagut una major incidència de la malaltia, un sol contagiat els darrers catorze dies i fins a 15 morts durant els dos mesos i escaig de durada de la pandèmia. Es tracta de l’únic municipi on el coronavirus ha fet forat amb més duresa de al comarca. 

L’Eliana, amb els seus 18.235 habitants, és la segona localitat més castigada del Camp de Túria, amb els seus 45 contagiats i els 4 morts durant la pandèmia.

Els altres pobles més grans de la comarca com la capital edetana, Llíria, també ha resultat afectat amb els 39 contagiats amb la prova del PCR i un altre detecta els darrers catorze dies i un total de 4 morts. L’altre municipi major de 20.000 habitants del Camp de Túria, Riba-roja, també ha registrat un total de 28 contagiats amb les proves certificades mèdicament, cap els darrers catorze dies, i fins a 5 morts. 

En altres municipis de la comarca amb més contagiats que s’han detectat són Benaguasil amb 20 contagis, 25 més a Sant Antoni de Benaixeve o Serra amb altres 9. En estos pobles no hi ha hagut cap mort. Altres a destacar són Vilamarxant amb 17 contagiats i 1 mort. 

Pobles menuts i sempre més confinats com Olocau, Gàtova i Marines no han registrat cap contagiat ni tampoc cap mort. En canvi, a Casinos hi ha hagut 1 contagiat i cap mort, i a Benissanó 2 contagiats i cap mort. Nàquera, una localitat amb 6.577 habitants, té 9 contagiats i cap mort. 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Notícia anterior

Las farmacias de La Pobla reparten mascarillas para las personas vulnerables

Següent notícia

Protestas y malestar por la suspensión de algunas pruebas médicas en el centro de salud de la Pobla de Vallbona a causa del Covid-19