Consells per a les persones majors durant el coronavirus

Les persones majors constitueixen la població més vulnerable i és esencial vetlar per la seua seguretat per tal de reduir al mínim el contagi

Ens ho recorden cada dia i les dades ho confirmen: els majors són la població més vulnerable. És un fet que l’evolució del coronavirus SARS-CoV-2, responsable de la malaltia COVID-19, ha situat el col·lectiu de la tercera edat com la que més risc té de requerir assistència mèdica, ingrés hospitalari o cures intensives.

Amb l’objectiu que les persones majors passen més temps a casa ben cuidats, l’Ajuntament de La Pobla ha llançat una sèrie de recomanacions a través de la seua pàgina de Facebook destinades a les persones majors per tal d’assegurar el seu benestar.

El govern municipal ha avisat que el pròxim 25 de març, els majors cobraran les seues pensions i recomana que les persones de la tercera edat eviten que els seus familiars isquen a comprovar l’ingrés de la pensió. L’Ajuntament asegura que les pensions estarán ingressades en els comptes.

Si necessiten diners en efectiu, és preferible que vaja un familiar. I en cas d’anar ells, han d’evitar l’atenció personal i les esperes. Cal gastar els caixers automàtics i rentar-se bé les mans en arribar a casa.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Següent notícia

La Pobla realitza proves de coronavirus als empleats públics