COMUNICAT | La setmana fallera 2020 se celebrarà al març del 2021

Una de les opcions que es barallaven era la de celebrar la setmana fallera 2020 al final del present any

El passat dissabte 16 de maig va tindre lloc una reunió telemàtica de la Junta Local Fallera amb l’alcalde de La Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, i el regidor de Falles, Jaime Ruix, per tal d’esclarir les preguntes que tots els poblans tenen al cap respecte la situació de les Falles.

Com ja va anunciar el govern de la Generalitat, les Falles 2020 han quedat suspeses a tot el territori valencià i ja no hi ha la possibilitat ni de celebrar-les al juny, com proposava Joan Ribó uns mesos abans.

Ací, a La Pobla, una de les opcions que es barallaven era la de realitzar la setmana fallera al final del present any si la situació ho permetia i les autoritats sanitàries anunciaven l’estat de fora de perill de la societat per la COVID-19.

Finalment, a la reunió telemàtica es respongueren totes les qüestions pertinents. En primer lloc, la setmana fallera 2020 se celebrarà al mes de març del 2021. Les juntes de totes les comissions falleres del municipi comencen ja a preparar el canvis convenients de delegats i presidents de les diferents juntes directives.

Les falleres majors, Noelia Soler i Irene Yusà, continuaran com a regents, així com les seues respectives Corts d’Honor, si així ho desitjen.

Les set comissions de les diferents falles de La Pobla arribaran a acords amb els artistes fallers per tal de prestar l’ajuda requerida i no deixar aquest gremi al descobert. A més, tots els monuments fallers estaran a resguard als recintes públics del municipi per tal de conservar-los.

POTS DESCARREGAR ACÍ EL COMUNICAT OFICIAL DE LA JUNTA LOCAL FALLERA

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Notícia anterior

El gobierno municipal aduce un “cambio de criterio técnico” de la Conselleria en la reducción del aforo del pabellón para los playbacks de las Fallas