Aquests són els actes de les festes patronals de Sant Sebastià

La festa local ha sigut ajornada a causa de les condicions climatològiques del 21 de gener

/

Les festes patronals en honor a Sant Sebastià seran celebrades el proper cap de setmana després de ser ajornades a causa de la borrasca Gloria. Per això, l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, la Clavaria i la parròquia de Sant Jaume han acordat trasladar els actes als dies 31 de gener, 1 i 2 de febrer.

La festivitat de Sant Sebastià és la més antiga de la localitat. Els actes que es duran a terme són els següents:

El divendres 31 de gener a les 23.00 hores es procedirà a la descàrrega de les eixides des del parc municipal Benjamin March Rivera.

El dissabte 1 de febrer a les 14.00 hores començarà la mascletà en l’avinguda Colom i Bisbe Cervera. A les 21.00 hores, es donarà inici a la procesó. I, finalment, a les 22.00 hores, s’oferirà els habitants un castell de focs d’artifici.

El diumenge 2 de febrer, a les 10.00 hores, tindrà lloc la pujada en romería des de l’esglèsia de Sant Jaume a l’ermita precedida d’un carruatge ple de murta, seguit per una banda de cornetes i tambores que encapçala la comitiva junt amb les autoritets civils, militars i eclesiàstiques.

Una vegada en l’ermita, a les 12.00 hores, se celebrà una missa solemne i, quan finalitze a les 13.00 hores, es traslladarà de nou el sant a la seua parròquia, l’esglèsia de Sant Jaume.

A les 17.00 hores, tindrà lloc una muixeranga i una passejà amb foc de luxe des de l’esglèsia de la Santíssima Trinitat i Sant Josep fins a l’esglèsia Sant Jaume.

Per la nit, a les 20.00 hores, se celebrarà una procesó que culminarà en un castell de focs d’artifici a les 22.00 hores.

Finalment, el dissabte 8 de febrer, a les 21.00 hores, tindrà lloc una cordà al Parc Municipal Benjamin March Civera.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Notícia anterior

El mercat dels dilluns es torna a reubicar i deixa el carrer Colom

Següent notícia

El Camp de Túria gana 17.876 nuevos habitantes en la última década