Aquests són els actes de les Falles 2020

Març ha arribat i amb ell ho han fet les Falles. La festa valenciana per excel·lència compta amb una infinitud d’activitats per a tots el públics. I La Pobla no és una excepció.

L’Ajuntament de La Pobla ha organitzat un calendari perquè els poblans puguen gaudir de totes i cadascunes de les actuacions que ofereix la festa popular de les Falles. Aquesta es la programació de les Falles: 

El proper dissabte 7 de març tindrà lloc al Centre Social el sopar de lliurament dels trofeus de la Junta Local Fallera a les 21.30 hores. En l’acte, organitzat per Junta Local Fallera amb la col·laboració de la Falla Josep Antoni, es farà entrega dels premis als campions.

El diumenge 8 de març el tren faller eixirà a les 18 hores des del Parc Municipal Benjamín March en una desfilada de fallers i falleres de les set comissions locals. Els participants aniran disfressats pels carrers del municipi.

El dissabte 14 de març començarà la plantà dels monuments fallers fins a les 12 de la nit. Als carrers corresponents de les comissions falleres, les Falles començaràn a prendre forma.

El diumenge 15 de març tindrà lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament el Lliurament de Premis a les Falles a les 18.30 hores. En l’acte, seran guardonades les millors falles infantils i grans de tots els monuments plantats per les set comissions falleres del municipi. A més, també es lliuraran els Premis per a l’Ús del Valencia al món faller de 2020 per a les falles que facen un millor ús de la llengua propia.

A les 11 hores del dilluns 16, es procedirà al lliurament de les subvencions a les falles. En una concentració a la porta de l’Ajuntament, les autoritats municipals concediran a les comissions falleres les respectives subvencions. Posteriorment, tindrà lloc un cercavila per les falles del municipi.

El dimecres 18 de març, tindrà lloc l’Ofrena Fallera. L’eixida està prevista per a les 17 hores des del carrer Poeta Llorente. Els fallers i falleres recorreran en aquest dia tan assenyalat el carrer Poeta Llorente, el barri de Sant Josep i finalitzaran al Parc Municipal Benjamín March Civera on constituirán amb els rams de les falleres el mantell de la Verge.

El dijous 19 es l’últim dia de les festes valencianes que conmemorant la festivitat de Sant Josep i culminarà amb la cremà de tots els monuments fallers de la localitat.

A les 13 hores, tindrà lloc la Santa missa a l’esglèsia de Sant Jaume. A les 14 hores, es procedirà a fer una mascletà multitudinària. A les 20 hores, tindrà lloc la cremà de les falles infantils. A les 20.30 hores, es cremarà la falla infantil guardonada amb el primer premi, la Falla de Josep Antoni. A les 23.30 hores, es farà la cremà de les falles grans. I a la 1 hores de la matinada, es cremarà la falla gran del primer premi, la Falla de Josep Antoni.

CONSULTA ACÍ LA PROGRAMACIÓ DE LES FALLES 2020

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Notícia anterior

La Falla Josep Antoni s'alça guanyadora dels Playbacks 2020

Següent notícia

El gobierno de la Pobla censuró en 2009 al PP por nombrar a una edil presidenta de la Junta Local Fallera y ahora lo consiente con Compromís y Contigo