Ple Ordinari Agost 2020. /Font: Imatge pròpia

Així seran les classes del curs 2020-2021 a La Pobla

Dins un període d'incertesa, la regidora d'Educació, Rebeca Pizarro, ha aclarat al Ple Ordinari alguns dels aspectes més rellevants sobre aquesta qüestió

Les classes presencials tornaran el proper mes de setembre. No obstant, el nou curs després de les vacances d’estiu planteja diferents interrogants i uns reptes que cal superar i que amenacen amb generar més d’un dolor de cap a professors, alumnes i pares, i fins i tot, membres del consistori municipal.

És per això que el passat 4 d’agost, durant la celebració del ple ordinari de l’Ajuntament, la regidora d’Educació, Rebeca Pizarro, va esclarir alguns dels aspectes més rellevants del panorama educatiu a la Pobla de Vallbona.

Per una banda, l’Ajuntament cedirà a l’institut IES La Vereda la zona P3 per tal que el centre dispose de més espai i facilitar ací la posada en marxa del nou curs dins d’una “nova normalitat”.

Un segon aspecte ben important és el del transport. La regidora va anunciar que el consistori està a l’espera de la publicació del Pla de Contingència de la Generalitat Valenciana.

A més a més, Pizarro va informar que el menjador d’educació infantil i primària marca que s’han de fer grups bombolla aïllats per tal de mantindre les mesures de seguretat pertinents.

Aquestes són les indicacions que l’Ajuntament ha anunciat de cara a un curs que planteja més preguntes que respostes. La COVID-19 ha afectat de manera decisiva tots els aspectes de la vida quotidiana. Ara, esperem la Conferència de Presidents a finals del mes d’agost per tal de preparar la toranda als col·legis i a les escoles.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Notícia anterior

La Pobla repartirá 50 tablets para los alumnos de primaria

Següent notícia

OPINIÓ |El nou curs de la "nova normalitat"